Laagste prijsgarantie binnen de Benelux. Gratis verzending bij bestellingen boven de € 175,-

MaxiSys / MaxiCom / MaxiPro

 

De Autel MaxiSys,  MaxiCom en MaxiPro systemen bieden uitgebreide mogelijkheden voor de professionele eindgebruikers. De systemen beperken zich niet alleen tot het uitlezen en wissen van foutcodes maar deze beschikken ook over  speciale resetmogelijkheden zoals de ABS en Airbag. De duurste varianten kunnen niet alleen coderen, het inleren van modules maar ook online programmeren of via PASS-THRU. Via een speciale module kan de software rechtsreeks via de autofabrikant in de ecu van de auto worden geprogrammeerd.  

 

Autel werkt via verschillende verkoopkanalen. De offline dealers verkopen over het algemeen de Maxisys uitvoeringen . Deze Maxisys uitvoeringen beginnen  met de letters MS en MX.  De online modellen beginnen met de letter MK en MP.  Om de offline dealers van concurrentie te beschermen zijn deze apparaten vaak voorzien met ip restricties. Het voordeel voor Autel is dat de verkoop snel kan geschieden omdat de producten via de offline dealer kunnen worden geleverd. Het grote nadeel is dat de prijzen vaak te hoog liggen en dat de eindgebruiker de updates bij dezelfde dealer dient aan te schaffen voor veel te hoge prijzen.

 

ZB Glory levert naast enkele offline modellen ook de online modellen aan. Er zit nauwelijks verschil in met de offline uitvoeringen. Het grote voordeel van de apparaten die ZB Glory levert is dat naast Engels een tweede taal naar keuze kan worden geïnstalleerd. Dus niet alleen Nederlands maar ook Duits, Frans, Spaans et cetera. Aangezien ZB Glory zich richt op de gehele markt is het belangrijk dat taalwijzigingen mogelijk zijn en dat er geen sprake is van een ip restrictie. Een ip restrictie houdt in dat een product alleen in één land kan worden gebruikt. 

Autel heeft vaak de online uitvoeringen voorzien van snelle hardware op meer opslagruimte.

 

 

Hoe maakt u nou een goede keuze?

 

1) De MX808 en MK808 zijn geschikt om op hoog niveau systemen uit te lezen en te resetten en deze systemen beschikken over vele resetfuncties en kunnen tevens injectoren en sleutels inleren. Deze systemen zijn bekabeld. Wil u liever een bluetooth systeem, kies dan de MK808BT. Vervolgens dient u de keuze te maken of u een apparaat wil hebben om TPMS bandensensoren te kunnen programmeren. Deze sensoren zijn bij auto's vanaf bouwjaar 2013 verplicht. Een foutcode van de tpms sensoren kan leiden tot een APK afkeur. De MK808TS beschikt is dus de MX808 of MK808 + bluetooth en TPMS. 

 

2) Iedere monteur weet hoe fijn het kan zijn om actieve testen te kunnen uitvoeren (bi-drectional control). Als uw diagnoseapparaat modules moet kunnen aansturen zoals de ramen dan dient u voor de MP808 (bekabeld) te gaan. Dit is de upgrade van de MX808 en MK808 en beschikt over een betere dekking. Ook bij de MP serie kunt u kiezen voor een bluetooth systeem met TPMS. Kies dan de MP808TS.

 

3) Indien u een uitleesapparaat zoekt welke ook coderingen moet kunnen verrichten, dan is ons advies de nieuwste MK908. Moet u bijvoorbeeld een nieuwe oliepomp coderen, dan is dit geen probleem met de mk908. Indien u ook nieuwe ecu programmaties gaat uitvoeren en het systeem over pass-thru moet beschikken (op afstand via de autofabrikant software binnenhalen) dan kiest u de MK908P. Mocht uw budget niet toereikend zijn, dan is de Launch X431 v of v+ een uitstekende keuze. Deze systemen kunnen ook coderingen uitvoeren. 

 

4) Er is nog een IM serie van Autel. Deze is speciaal ontworpen om sleutels te kunnen programmeren (ook key lost). U heeft dan de keuze uit de IM508 of de IM608. De IM508 is een apparaat met vele mogelijkheden op het gebied van key programming maar op het gebied van uitlezen kan deze evenveel als de MK808. De IM608 is professionele immo device welke ook beschikt over key lost en op het gebied van uitlezen, resetten kan deze evenveel als de MK908 (dus ook coderingen) 

 

Hieronder ziet u een aantal productvergelijkingen. Neem gerust contact op indien u nog vragen heeft over bepaalde modellen.