Er zijn vele soorten OBD/OBD2/EOBD uitleesapparaten op de markt waarmee het mogelijk is om een auto uit te lezen. Bij ZB Glory vindt u alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding uitleesapparaten van Autel, Launch, Topdon en Otofix.

Klik op èèn van de onderstaande merken voor meer informatie

 


Autel is één van de bekendste en populairste diagnosemerken. Met dank aan experts en engineers is Autel in staat kwalitatief hoogwaardige en makkelijk te gebruiken diagnoseapparatuur te ontwikkelen.

 


De Launch (X431) modellen staan bekend als zijnde de meest complete universele diagnosesystemen voor de totale automotive sector die op dit moment beschikbaar zijn en beschikt over uitgebreide diagnosesoftware en ondersteuningsprogramma’s voor de meest belangrijke Europese, Aziatische en Amerikaanse automerken. Met de bekende X431 V+ Heavy Duty is het mogelijk om vrachtwagens en bussen uit te lezen. 


TOPDON heeft in samenwerking met Launch, professionele uitleesapparatuur op de markt gebracht. De Topdon Artipad 1 / Phoenix PRO en de Topdon Artimini zijn in een korte tijd razend populair geworden.

OTOFIX is de nieuwste lijn intelligente autodiagnostiek- en scantools van Autel Intelligent Technology Corp.

OTOFIX geeft u de mogelijkheid om de controle over de reparatie en het onderhoud van uw voertuig over te nemen. Met de hardware en software van OTOFIX beschikt u over hulpmiddelen die zijn ontworpen om aan de behoeften van uw specifieke voertuigmerk, model en bouwjaar te voldoen.