MISSION STATEMENT

Missie 

Bij ZB Glory vinden we het belangrijk dat je de hoogst haalbare kwaliteit krijgt met de beste producten en apparatuur tegen een zo laag mogelijke prijs. Zo heeft ZB Glory zich op de kaart gezet door topproducten te leveren.  Bij ZB Glory krijg je waar voor je geld: Value For  Money. Daarnaast werken wij samen met fabrikanten die duurzaam produceren.  ZB GLORY levert bekende merken zoals Autel, Topdon, Foxwell en Launch. 

Visie 

ZB Glory wil zich uitbreiden en zich met de verkoop van haar producten focussen op de Europese markt.  Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel,  wij werken daarom alleen met de nieuwste technologieën en de beste producten.. 

DE KERNWAARDEN VAN ZB GLORY

Value For Money

Value For money is het motto van ZB Glory. Wij vinden het belangrijk dat je de hoogst haalbare kwaliteit krijgt met de beste producten en apparatuur tegen een zo laag mogelijke prijs.

Service en klantgerichtheid

Service en klantgerichtheid staan bij ons voorop. Wij reageren binnen 24 uur op uw vragen en bieden gratis verzending aan binnen Nederland. ZB GLORY staat bekend om haar top after-sales. Klanten zijn welkom op onze locatie om het apparaat voor de eerste keer gereed te maken (account aanmaken, updates instellen, taalwijzingen et cetera). Dit kan ook op afstand via video calling. 

Kwaliteit

Bij ons kun je rekenen op de expertise en inzet van de nieuwste technologieën in combinatie met de beste producten. Wij vinden innovatie dan ook zeer belangrijk.

Kennis

Onze specialisten beschikken over een diepgaande kennis over de producten.  ZB GLORY is specialist in de levering en ondersteuning van diagnosesystemen voor auto's, trucks en speciale voertuigen. Dankzij marktanalyses speelt ZB GLORY in op de trends.